woensdag 13 april 2016

Vakantietijd?

Er breken weer mooie tijden aan.... het begint weer aardig te bruisen in de stad. Vakantietijd! En wat doe je met je kat? Natuurlijk regel je een oppas aan huis. Of sleep je liever met de transportbox naar een pension, nee toch?

Welkom bij de Kattenwacht!

Ik ben er voor de verzorging van je kat(ten) aan huis. Gewoon in hun vertrouwde omgeving. Dagelijks bezoek, aandacht, een kroel, lekker eten, drinken enz. Een prettige onderbreking van de dag, zonder enige vorm van stress. Dat is kattenoppas aan huis anno 2016. Gewoon terwijl jij vakantie houdt!

Hoe regel je een oppas:

Ga naar de site van de Kattenwacht en vul het contactformulier helemaal in, klik op verstuur. De Kattenwacht beschikt dan nl. direct over de belangrijkste gegevens. Uiteraard mág je ook bellen, alleen vraagt de Kattenwacht dan alsnóg om een ingevuld contactformulier. Bespaar je dus de belkosten in eerste instantie. Gewoon even mailen.

Geef aan welke dagen je precies met vakantie wilt, zijn je katten wel/niet ingeënt en om hoeveel katten gaat het eigenlijk? Na het versturen van het contactformulier zul je een mailtje terug ontvangen; daarin staat ook direct vermeld wat het ongeveer zal gaan kosten. Ben je daar in principe mee akkoord, laat je dit even weten door een reply te sturen. Je dagen worden dan al voor je gereserveerd. Vervolgens maken we een afspraak om te kijken of het klikt tussen iedereen.... niet geheel onbelangrijk! :-)

Na de kennismaking, kwestie van sleuteluitwisseling, betaling en lekker op vakantie gaan! De Kattenwacht zorgt voor de rest, met veel liefde en plezier.

Kattenoppas aan huis door de Kattenwacht is betrouwbaar, prettig voor de katten en voor jou een welverdiende rust en tevredenheid bij thuiskomst. Gegarandeerd!

Tot gauw!


~Thiemo van Assendelft
De Kattenwacht - Rotterdam

NB: alléén voor oppas in de regio Rotterdam - zie het werkgebied op de site


Geen opmerkingen:

Een reactie posten